Nieuwe blogserie over Werken naar Vermogen in Amersfoort

1 feb

Een goede samenwerking tussen ketenpartners, een branchegerichte aanpak en intensieve begeleiding van deelnemers. Met die ingrediënten gaat de gemeente Amersfoort via het project Werken naar Vermogen meer mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt plaatsen bij reguliere werkgevers.

Een nieuwe werkwijze, die veel  nieuwe ervaringen en inzichten oplevert om deze groep werkzoekenden beter van dienst te zijn. Amersfoort wil deze ervaringen van de projectgroep op een aansprekende manier voor het voetlicht brengen. Dat doen we in de vorm van een serie blogartikelen. Zo kan de gemeente de ervaringen en de opbrengsten van het project gemakkelijk delen met de rest van de organisatie, partners en andere betrokkenen.

Ben je betrokken bij dit project, als medewerker, bestuurder, deelnemer, werkgever of in een andere rol? Dan is dit weblog voor jou bedoeld. Regelmatig kun je hier nieuwe blogartikelen lezen met nieuws, achtergrondinformatie en nog veel meer.

Je kunt het volgende verwachten op dit weblog:

  • De blogs laten zien wat er gebeurt bij de uitvoering, bij een ketenpartner of bij de gemeente.
  • De blogartikelen geven een praktisch beeld van de processen en laten daarmee zien wat er er kan en mogelijk is;
  • De blogartikelen laten zien welke expertise er aanwezig is om daarmee kennisdeling- en uitwisseling te bevorderen.

Reageren?

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en eigen ervaringen. We roepen jullie dan ook op deze ruimhartig met elkaar te delen door onderaan iedere blogpost je reactie te schrijven.

Als je automatisch op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe blogartikelen, vul dan je emailadres hiernaast in. Iedere nieuwe blogpost ontvang je automatisch in je emailbox.

Plaats een reactie